• Gratis verzending vanaf € 120

  • Levering in 1-2 dagen (indien op voorraad)

  • Achteraf betalen mogelijk

  • Duurzaam & Handgemaakt

Mijn verhaal

Mijn verhaal 

Ondernemen is altijd mijn droom geweest. Het idee om dagelijks bezig te mogen zijn met iets waarin ik volledig mijn passie en creativiteit kwijt kan, heeft mij altijd enorm aangetrokken. Misschien niet zo gek ook, als je uit een echte ondernemersfamilie komt! Alleen in wat, hoe en wanneer wist ik nog niet zo goed.

Dat veranderde toen ik zwanger was van mijn zoontje Liam. Alles stond in het teken van de baby: mijn wereld veranderde compleet! Ik ben begonnen met naaien en heb allemaal babykleding en -spulletjes voor hem gemaakt. Dit vond ik zó leuk en ik kreeg zo veel animo dat het al snel meer werd dan een hobby! En toen kwam dus alles bij elkaar. Aangezien ondernemen altijd mijn doel was, zag ik hierin een geweldige kans om mijn nieuwe passie te combineren met eigen een bedrijf. Halverwege 2018 ben ik daarom begonnen aan het opzetten van eigen label in babykleding en andere baby-artikelen: Little Lolaby.

Little Lolaby staat voor unieke zelfontworpen en met liefde handgemaakte producten. Als moeder weet ik als geen ander dat alleen het allerbeste goed genoeg is voor jouw kleintje. De stoffen zijn met zorg uitgekozen en natuurlijk geheel geschikt voor baby’s. Daarnaast bied ik bij bepaalde producten de mogelijkheid om deze helemaal te customizen. Je kan dan zelf de kleuren en printjes van de stoffen kiezen en combineren: een product op maat en helemaal naar jouw smaak dus! Met trots kan ik ook zeggen dat Little Lolaby is gegroeid en inmiddels hebben we naast ons eigen label ook andere leuke babykleding merkjes in het assortiment.

Ik hoop dat jij en je kleintje net zo veel plezier beleven aan mijn producten als ik bij het maken ervan! 

Liefs,