• Gratis verzending vanaf € 120

  • Levering in 1-2 dagen (indien op voorraad)

  • Achteraf betalen mogelijk

  • Duurzaam & Handgemaakt

Retourneren

Retourneren

Ik wil mijn product retourneren
Als jij je product wilt retourneren, dien je binnen 14 dagen, na ontvangst van je product, je retourverzoek bij ons aan te melden door een e-mail te sturen naar info@littlelolaby.com. Je ontvangt dan verdere informatie m.b.t. het retourneren inclusief het retouradres. Hierna krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product terug te sturen. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Voor Custom Made producten met een extra personalisatie zoals naam of initialen geldt er geen bedenktijd. Deze producten worden speciaal voor jou gemaakt en aangepast, en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Wanneer jij een aankoop retourneert, wordt je geld binnen 14 dagen na de retourmelding teruggestort. Voorwaarde is wel dat het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de geretourneerd moet worden.